Želite prejemati novice in obvestila Dom M5 ? Vpišite Vaš e-mail naslov in kliknite na gumb Pošlji.
Hiša - Prekmurje - Šulinci
Regija:
Prekmurje
Kraj:
Šulinci
Velikost zemljišča:
1012.00 m2
Velikost:
865.00 m2
Leto:
1950
Cena:
74.900,00 €

Prodamo

Energetski razred:
v izdelavi
Kontakt:

Šulinci na Goričkem prodamo poslovno stanovanjski objekt v velikosti 865,40 m2 neto površine z zemljiščem v velikosti 1012 m2 od tega 607 m2 stavbnega zemljišča in 405 m2 travnika.

OPIS NEPREMIČNINE: 

-v pritličju stavbe so prostori primerni za opravljanje trgovske, storitvene ali druge mirne poslovne dejavnosti, del prostorov se lahko uporablja tudi kot skladišče.

-Stanovanjski del obsega dve sobi z WC-jem.

-V prvem nadstropju pa  so poslovni prostori namenjeni za konference,  sejna soba in soba primerna za poroke, dve dodatni sobi ter podobni deli stavbe.

PRIKLJUČKI:  elektrika, kanalizacija, CK na olje,  vaški vodovod, telefon in studenec.

LOKACIJA: Naselje Šulinci spada v občino Gornji Petrovci v kateri je tudi deluje najbližja zdravstvena oskrba ter osnovna šola. V neposredni bližini je tudi meja z Avstrijo. Od najbližjega večjega mesta Murska Sobota so Šulinci oddaljeni cca. 25 km. Bližnja okolica ponuja možnosti za počitek, sprehode v naravi, kolesarjenje, ter druge športne aktivnosti.

Dostop do objekta je urejen po asfaltni dovozni poti.

Parkiranje je urejeno na zemljišču za stavbo in objekt se nahaja ob glavni cesti, na lokaciji z lepim razgledom. V neposredni bližini se nahaja trgovina, gostinski objekt ter nov stanovanjski objekt.

Več informacij dobite na gsm 031 632 637 Peter

 

Št. ogledov oglasa: 50

Dom M5 2023